آشپزیپیتزا

فیله استیک پیتزا یولا

مواد لازم

 

گوشت فیله گوساله ۲۰۰ گرم

پیاز خردشده ۳۰ گرم

سیر خردشده ۲۰ گرم

کپرز کوهستانی ۳۰ گرم

زیتون بدون‌هسته ۴۰ گرم

گوجه‌فرنگی رسیده دو عدد

رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، آویشن و ریحان به میزان لازم

قارچ ۷۰ گرم

روغن زیتون به میزان لازم

 

طرزتهیه

 

فیله گوساله را از عرض دو قسمت کنید. درون تابه روغن زیتون ریخته و هر دو طرف گوشت را به مدت سه دقیقه سرخ کرده و کنار بگذارید. مجددا در همان تابه روغن زیتون ریخته، پیاز، سیرو قارچ را تفت دهید. گوجه‌فرنگی چرخ‌شده را در تابه ریخته و با کمی آب با شعله بسیار کم به مدت پنج دقیقه بپزید. سپس زیتون خردشده و کپرز کوهستانی را افزوده و در آخر کار ریحان، نمک، فلفل و آویشن بزنید. گوشت از قبل سرخ شده را به همراه مواد و به مدت ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا غذا جا بیفتد و آماده سرو شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن