سبزی قرمه خرد شده ( شامل تره – جعفری – کمی شنبلیله- اسفناج کمی) یک کیلوگرم
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان ۵۰۰ گرم و یا مغز ران با استخوان ۷۵۰ گرم
لوبیای قرمز یا چشم بلبلی 2/1 پیمانه (۱۰۰گرم)
لیمو عمانی درسته ۳ تا ۴ عدد
گرد لیمو یک قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
روغن ۱۵۰ گرم (یک پیمانه)
زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
برگه زردآلو دو پيمانه
كره 100 گرم
پيازداغ 7 قاشق غذاخوري
گوشت پخته خورشتی 250 گرم
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
آب 3 ليوان
زعفران به مقدار دلخواه
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان ۷۵۰گرم
لپه ۱ استکان(100گرم)
پیاز سرخ کرده ۳تا ۴ قاشق سوپخوری
لیمو عمانی ۴تا ۵ عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
سیب زمینی پشندی ۷۵۰ گرم
روغن برای سرخ کردن سیب زمینی
نمک و فلفل به قدر کافی
ادویه ۱ قاشق مرباخوری
زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
معمولا کشک بادنجان غیر از دستور اصلی آن و به اشتباه درست می شود.دستور اصلی کشک بادنجان به روش زیر می باشد.
گوشت مغز ران نیم کیلو
پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
لپه 1 استکان (75گرم )
کشک سائیده غلیظ 2 لیوان
بادمجان متوسط 10 تا 12 عدد
روغن به مقداریکه بادمجان ها سرخ شود
سبزی کوکو 1 کیلو گرم (تره ، جعفری ، شبت ، گشنیز ، چند برگ کاهو)
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
زرشک (در صورت تمایل) یک قاشق سوپخوری
گردوی خرد کرده (در صورت تمایل) یک یا دو قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1 قاشق مرباخوری
روغن 1 پیمانه سر خالی (150گرم )
آرد گندم 1 قاشق سوپخوری
پیاز درشت 2 کیلوگرم
گوشت سردست یا ران بدون استخوان 750 گرم
سیب زمینی پشندی نیم کیلوگرم
به نیم کیلوگرم
آلو خشک نیم کیلوگرم
روغن 150گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
گرد غوره ( در صورت تمایل ) 2تا3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به مقدار کافی
لپه آب پز شده یک چهارم لیوان
شنبلیله تازه خرد شده دو لیوان
زیره نصف قاشق مرباخوری
پیاز خرد شده یک چهارم لیوان
سیر رنده شده ۲ حبه
فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
آرد نخود یک قاشق مرباخوری
روغن ۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان کافی
مرغ پاک کرده بدون استخوان آماده شده یک عدد (درحدود یک کیلو تا 5/1 کیلوگرم)
مغز گردو چرخ کرده نیم کیلوگرم
پیاز سرخ کرده 3تا 4 قاشق سوپخوری
آب انار 3تا 4 لیوان (می شود به جای آب انار 4 تا 5 قاشق سوپخوری رب انار مصرف کرد)
شکر به مقدار لازم (در صورتیکه آب انار یا رب انار ترش باشد)
نمک به میزان لازم