آش و سوپآشپزیغذاهای فرنگی
مینسترون
مواد لازم
استاک مرغ یک و نیم لیتر
سینه مرغ بدون استخوان ۲۵۰ گرم
روغنمایع سه قاشق سوپخوری
پیاز نگینی متوسط خرد شده یک عدد
هویج متوسط سه عدد
ساقه کرفس دو عدد
کلمبروکلی ۱۰۰ گرم
پاستا صدفی ریز ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری سه قاشق سوپخوری
کره گیاهی ۱۵۰ گرم
جوز هندی و زنجیل نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
استاک مرغ را داخل قابلمه ریخته، روی حرارت به جوش میآوریم، سپس تکههای مرغ را داخل تابه با کمی روغن تفت میدهیم تا از رنگ صورتی درآمده و کمی بپزد. آنگاه، آن را داخل قابلمه ریخته، به مدت پنج دقیقه میپزیم بعد حرارت را کم میکنیم، مواد را به ترتیب سفتی ابتدا هویج، کرفس، کلمبروکلی و در آخر پیاز را درون ظرف ریخته و حدود ۱۰ دقیقه حرارت را کم کرده و در این مدت، کفهای روی سوپ را با کفگیر میگیریم .
بعد پاستای صدفی، جعفری ساطوری، جوزهندی و زنجبیل را اضافه کرده و ده دقیقه دیگر با حرارت کم میگذاریم بجوشد، تا پاستای داخل سوپ نرم و پخته شود، در این لحظه کره را میافزاییم، آخر کار، طعم آن را تست میکنیم، نمک و فلفل را در صورت نیاز، اضافه کرده و سوپ را داخل ظرف مناسب ریخته و با جعفری تزئین کرده و سرو میکنیم .
.