خواص میوه ها

خواص طبی بادمجان

بادمجان گیاهی است یک ساله با برگ های بیضی شکل و متعلق به خانواده ای است که در آن، گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی وجود دارند.

بادمجان از زمان های بسیار قدیم در هند کشت می شده و از آن جا به نقاط دیگر جهان، راه یافته است.

چین از قرن نهم هجری شروع به کشت و زرع آن کرد.

در ایران نیز مرغوب ترین نوع آن را به کاشان نسبت می دهند.

فواید تغذیه ای بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.

* از ویتامین های موجود در بادمجان می توان به ویتامین های گروهB ، ویتامین A و C و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، فسفر، مس، گوگرد، منیزیم، پتاسیم و آهن اشاره کرد.

* علاوه بر ویتامین ها و املاح یاد شده، بادمجان دارای فیتونوترینت هایی است که خاصیت آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارند. فیتونوترینت های موجود در بادمجان شامل اجزای فنولیکی مانند کافئیک و کلوروژنیک اسید و فلاوونوئیدها مانند ناسونین می باشند. اجزای فنولیکی دارای خاصیت ضد سرطانی، ضدکلسترول بد خون و ضد ویروسی می باشد.

خواص درمانی:
بادمجان را حتما باید به حالت کاملا رسیده مصرف کرد زیرا خام آن طعم تلخ دارد و در آن هاییی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماری ها می شود.

  1. بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد.
  2.  بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروییی موثتر است.
  3.  بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
  4.  دانه ی بادمجان ایجاد یبوست می کند.
  5.  ریشه بادمجان ، شاخه های خشک شده و برگ های آن اثر بند آورنده ی خون را داراست، قابض است و می توان از آن برای درمان احتلام شبانه و انواع خونریزی ها استفاده کرد.
  6. بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است.
  7.  خوردن بادمجان گرفنگی  رگ ها را باز می کند و شخص را از خطر  سکته ی قلبی محفوظ می دارد.
  8.  بادمجان برطرف کننده ی یبوست است.
  9.  اگر برگ ها و پوست سیاه بادمجان را بجوشانید این جوشانده ی درمان اسهال خونی است.
  10.  جوشانده ی ریشه ی بادمجان درمان بیماری آسم است.
  11.  بادمجان معده را تقویت می کند.
  12.  آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین دارو است و اشخاصی که دست و پایشان مرتبا عرق می کند باید دست و پای خود را با آن چند بار در روز بشویند تا از شر این مرض رهایی یابند.
  13. اگر بادمجان را بسوزانید خاکستر آن را با سرکه خمیر کنید و به زگیل بمالید زگیل کنده خواهد شد.
  14. از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر بگذارید تا نیم پز شود. سپس آب آن را با فشار بگیرید و بعد به میزان نصف این مقدار آب به آن شکر اضافه کنید آن را به هم بزنید و بنوشید.
  15. بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است که در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد.
  16. بادمجان با همه ی خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده ی اشخاصی ه بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا بیماری آن ها راتشدید می کند اگر این اشخاص می خواهند بادمجان بخورند بهر است آن را با گوشت و روغن و یا سرکه بپزند و بخورند.

استفاده از مقاله فوق تنها با ذکر منبع به نام مردان پارس و درج آدرس صفحه به صورت کامل بلا مانع است

مستندات : گیاهان معجزه گر اثر دکتر سهراب خوشبین

.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. سلام خداییش خیلی عالی بود. قربون خدا برم که هر چی آفریده کلی حکمت داره. هیچ وقت فکر نمی کردم بادمجان این قدر خاصیت داشته باشه .ای کاش روش از بین بردن سیاهی پوست بعد از پوست کندن بادمجان رامی گفتید .بسیار متشکرم.

  2. سلام دستون درد نکنه خیلی خوب بود حداقل برای من که این قدر بادمجان دوست دارم و شوهر و بچه هام من رامنع میکنند و میگویند که بادمجان هیچ خاصیتی نداره .بازم ممنونم پوزشون را به خاک مالیدید.

  3. با سلام ممنون از راهنمایتون من ٣٠ سال دارم وتا بحال یکبار هم لب به بادمجان نزده بودم یعنى یه مزه بدى رو احساس میکردم تا اینکه در خارج از ایران با نوعى بادمجان خام که تو روغن زیتون میزارن روش خوشون شکم پرش میکنن با گردو و فلفل قرمز برا اولین بار امتحان کردم اگه میدونستم این همه خواصh داره یعنى در اشتباه بودم البته تقصیر من نیست طرز تهیه ما ایرونى جماعت سرخ کردنیه با هم سپاس از راهنمایتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن