خواص میوه ها

خواص طبی غوره

میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می‌باشد. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند می‌باشد و به دلیل داشتن اسید، ترش مزه‌است

هرگز غوره را با معده خالی نخورید ، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار از خوردن زیاد غوره خودداری کنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود .

 

خواص طبی غوره:

از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است.

  1. در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است.
  2. آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است.
  3. بیماری اسکوربورت که به علت کمی ویتامین C در بدن می باشد با آب غوره درمان می شود.
  4. آب غوره چون دارای تاتارات پتاسیم است برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است.
  5. در رفع زردی موثر است.
  6. خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد.
  7. حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند.
  8. آب غوره تقویت کننده کبد است.
  9. برای برطرف کردن ورم گلو، آب غوره قرقره کنید.
  10. برای دفع کرم روده و تویت معده باید به مدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمایید.
  11. درمان کننده پادرد و کمر درد می باشد.برای معالجه ی می توان به مدت ده روز آش آب غوره مصرف نمود. البته باید از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب کرد.
  12. ترشی غوره نیز معالجه کننده ی رماتیسم و سیاتیک است.

استفاده از مقاله فوق تنها با ذکر منبع به نام مردان پارس و درج آدرس صفحه به صورت کامل بلا مانع است

مستندات : گیاهان معجزه گر اثر دکتر سهراب خوشبین

.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن